DIAFITOSAN, suplimentul alimentar antidiabetic premiat cu MEDALIA DE AUR !

In zilele de 3-4 iunie 2017, produsul DIAFITOSAN a fost invitat sa participe la cea de-a doua editie a Congresului International al UPMCA (Uniunea Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa) organizat la Bucuresti. Avand invitati de marca din Rusia, Cehia, Elvetia si Franta, dar si din tara noastra, congresul din acest an a fost o buna ocazie pentru schimbul de informatii intre specialisti si aflarea ultimelor noutati din domeniul tratamentelor alternative ale diverselor boli. La eveniment au participat medici, nutritionisti, terapeuti, persoane interesate de medicina alternativa si de cele mai importante noutati din domeniu din decursul ultimului an. Produsul nostru a fost prezentat invitatilor de doamna doctor Dana Pop, care in urma unui vast expozeu a aratat calitatile si beneficiile administrarii de Diafitosan persoanelor diabetice. A mai fost abordata si problema diabetului in ziua de astazi si s-a aratat si modul in care Diafitosan, prin extraordinarele sale beneficii, poate nu doar sa regleze glicemia, dar si sa contribuie decisiv, prin substantele sale active, la stimularea refacerii celulelor beta pancreatice. Un alt aspect abordat a fost importanta nutritiei si a combaterii sedentarismului in tratarea diabetului.

La finalul celor doua zile de congres, produsul Diafitosan a fost premiat cu medalia de aur, fiind apreciat drept “Cel mai bun supliment alimentar pentru diabet” al momentului. Multumim si pe aceasta cale pentru distinctia acordata, ce rasplateste astfel 2 ani de munca asidua a unei echipe de profesionisti pusa in slujba gasirii unei alternative eficiente si sanatoase in combaterea diabetului. Cea mai mare satisfactie ramane insa numarul tot mai mare de persoane diabetice multumite de rezultate dupa administrarea de Diafitosan, fapt ce nu face decat sa confirme eficienta sa pe termen lung.

Cu ocazia acestui eveniment, in paralel s-a desfasurat si un targ expozitional, firma noastra beneficiind de un stand distinct de unde participantii interesati au putut afla detalii despre produs si chiar l-au putut achizitiona la un pret promotional.

Asadar, un eveniment reusit, profesionist organizat, reflectat si in mass-media, reprezentanta firmei noastre, d-na nutritionist Adriana Gliga, avand ocazia de a acorda un interviu unui important post tv prezent la eveniment.

Etichete: , , , , , , , ,